31 mars 2009

God morgon..

Shit vad seg jag är idag.. För det första kunde jag givetvis inte somna igår, skyller på tuppluren på eftermiddagen. Vid halvett inatt la jag över Nellie i vår säng då hon vägrade sova mer i sin egna. Sen har hon legat och dragit mig i håret och sparkat på mig. Blir ju lite småirriterad, sen får jag dåligt samvete för att jag blir det. Ska till banken vid tio, så var ingen mening att sova mer efter jag gett Nellie välling vid halvsju. Nehe, nu ska jag äta lite frukost, sen göra oss iordning.
Ha en bra dag!

30 mars 2009

God kväll!

Har precis ätit, det blev bandspaghetti och färdig pastasås, gott. Fast blev så äckligt mätt, kan bero på att jag har ätit en massa negerbollar hela dagen. Morgan bakade dom igår och dom blev riktigt jäkla goda. Kan ju inte låta bli heller när man öppnar kylskåpet och dom står mitt framför ögonen på en. Måste bli skärpning med det där. Var ju så duktig ett tag och höll igen och promenerade massa. Men så är det alltid när det gäller mig; är supermotiverad och duktig typ i 2-3 veckor sen tröttnar jag. Men nu har jag iaf bestämt mig för att ge viktväktarna en chans, haha, sen har jag nog provat alla bantiningmetoder man kan prova typ. Ska dit på torsdag tänkte jag.

Vi sov middag en stund innan, Nellie och jag. Riktigt skönt. Har varit dålig på att vila när hon har vilat på dagarna annars, är ju alltid nåt annat man "måste". Men idag kände jag mig riktigt trött så det var skönt. Sov i nästan två timmar. Är nog klockändringen som gör att man blir seg.
Ska iaf kolla på halvåtta hos mig sen, det e riktigt bra faktiskt. Och spårlöst om det är ikväll? Fasen vad jag grät när jag såg det förra veckan. Och skrattade gjorde jag när jag kollade på förlossningskliniken och en tjej låg och skrek när hon skulle föda, skrattade givetvis inte för att det var kul att hon skrek utan för att jag tänkte på mig själv; jag SKREK verkligen, har aldrig skrikit så i hela mitt liv innan, haha.

Kram!

God morgon kära blogg.

Jaha, då ska jag alltså börja blogga igen. Känns bra. Lite mer privat denna gång. Kommer mest att skriva om allt och ingenting. Blir inte lika mycket bilder som i den gamla bloggen. Har ett behov av att skriva, kan tycka att det är lite som terapi att skriva av sig.

Måndag morgon, lite dimmigt ute idag. Var inbjudna till föräldrargrupp idag kl 9.30 men vi struntar i den. Dels är Nellie fortfarande förkyld och sen känns det lite dumt eftersom alla andra bebisarna kommer vara mycket yngre.
Tyvärr kommer vi nog även att hoppa över ännu ett babysim idag. Skulle ju börjat fortsättningskursen förra måndagen men redan då va hon förkyld och det vägrar ge med sig, näsan rinner fortfaranade och hostar gör hon också.



Så det blir väl en lugn hemma-dag idag. Håller på att tvätta klädslen till Simons gamla vagn. Vill ha Nellie vänd mot mig när vi är ute och går, därför har vi börjat använda den. Känns som att hon sitter mer skyddad när hon sitter emot mig, när det blåser mycket och så.

Igår blev det premiär för den nya(begangnade) bilstolen. Den lilla vi lånat från bb kändes för liten. Hon satt som en kung(prinsessa) i den nya, mycket mer plats. Vi var hos morfar och mormor igår. Morfar har fyllt år så de bjöd på underbart god kalkonmiddag. Och en massa kakor.



Nu i veckan ska vi förhoppningsvis boka resa!! Ska bli såå kul. Bulgarien, och Sunny Beach blir det. Har ju varit där två gånger förrut och tycker att det är ganska så barnvänligt där. Inga nivåskillnader och flyget tar endast ca 2tim och 40min. Lena, Henrik och barnen ska förmodligen också med så det kommer bli riktigt bra. Den 18:e Augusti är det tänkt att vi ska åka. Bara någon vecka innan jag ska börja jobba. Börjar den 1:a september, och det är inget jag ser fram emot kan jag säga. Men det är ett nödvändigt ont och det kommer säkert bli bra när man väl börjat. Om inte annat så kommer ju våran ekonomi bli betydligt bättre.

Hej så länge!