29 maj 2009

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen!!

22 maj 2009

inte utan min briovagn.















hej där.

Dålig uppdatering, jag vet. Jag har inte mått bra. Mår bättre nu, varit en dag på sjukhuset och fått remicade-behandling mot tarmen. Hoppas verkligen nu. Tror allt jag har blivit lite smådeppig av alla olika skäl med. Icke Rökning, mediciner, mat, sjukdomar osv. Men som vanligt så kunde det har varit värre. Är ju inte döende. Allt är bara bra med lilla Nellie. Så härligt, bekymmerslöst att vara bebis, synd att man inte minns den tiden.
/Sassa

18 maj 2009

Dålig uppdatering.

Ja, det har varit lite mycket senaste tiden..Har helt enkelt inte haft tid att blogga. Hinner inte nu heller egentligen. Ville mest bara berätta att våran lilla prinsessa har tagit sina första steg!! 10 månader och 10 dagar gammal. Och ingen är mer stolt än mamma och pappa:)

12 maj 2009

Ny dag.

Lilla busan 4 dagar..


Vilken underbar morgon att vakna till. Solen som skiner utanför fönstret och en underbar liten tjej som ligger och myser brevid mig i sängen. Livet kan inte bli mycket bättre än så. Idag får det bli en långpromenad och kanske en fika, om någon har lust?


Sitter och väntar på att de ska ringa upp från medicinmottagningen, ska se hur mina värden ser ut nu. Känner mig ju mycket bättre, men inte helt hundra..

Som ni märker har jag svårt att bestämma mig för bloggens layout, beslutsångest eller ständig lust att förnya? Men nu tycker jag att den blev ganska fin. Så nu får den vara såhär ett tag iaf.


Imorgon ska Lina och jag till Ullared och det ska bli så kul. Lillan ska vara hos mormor hela dagen.


Kram Kram

08 maj 2009

Lite bilder:)


Nellies nya sandaler


..och mammans nya..



ni som känner mig vet hur mycket
jag älskar sånna här!!



vackraste trollet..



finaste..



såå duktig!









05 maj 2009

En härlig dag!

Har varit en mysig dag, trots ickemys-väder. Har varit med Maja och Nellie hos Jeanette och Sinna och fikat. Vi pratade snabbt bort massa timmar. Skönt att sysselsätta sig nu med, så man inte tänker på ciggaretter. Har faktiskt gått bra idag med:-)
Igår kväll var mindre roligt dock. Tror det var någon slags avgiftning eller nåt, om man kan ha det? Fick hjärtklappning, svettning och det susade för öronen när jag skulle sova. Låg och snurrade och spände mig i 2 timmar, sen gick jag upp och tog lite cokilana(stavas?) hostmedicin som gör att jag somnar gott:)

Nu sitter jag här med lite slingor i håret igen. Och nej, jag ska inte bli blondin igen, vill bara ljusa upp det lite till sommaren, tröttnar ju så fort på mitt hår. Vill alltid prova något nytt. Stackars hår.

Får väl avsluta med att jag tycker det är tråkigt att ni har gjort slut; A & J..men men, sånt är livet..

Ha en mysig kväll!
/Sassa

04 maj 2009

God morgon..

Måndag och ny vecka. Nya tag och nya krafter. Har precis ringt medicinmottagningen, de skulle ringa upp vid sjugo i elva. Nellie ligger fortfarande och sover och jag sitter här. Slutade röka igår igen. Känns som att jag är mer motiverad än vad jag varit tidigare, så det här ska nog gå bra.
Skit samma om jag går upp några kilo, bättre det än att röka. Sista tiden har jag inte ens tyckt att det har varit gott.
Annars så har vi inga direkta planer inför veckan, tar det lite som det kommer nu när jag inte är riktigt frisk..

Nellie är iaf som vanligt nu, lilla gosan. Hon har blivit extremt mammig när hon ska sova, bara jag som kan natta henne..
Nu ska jag äta lite frukost. Ha en bra dag!
/sassa

01 maj 2009

Blir inget party:(

Har inte varit pigg idag, la mig i förmiddags med Nellie och sov nog 3-4 timmar!! Bestämde mig för att ställa in festen imorgon, är ju så slö, orkar inte ens städa..
Ska ringa min läkare på måndag, så får vi se..

Hade iaf en jättemysig dag igår, på dagen var Jeanette och jag och lillfisarna på lekplatsen. Drack kaffe och myste i det härliga vädret.


På kvällen kom Maja, Jens och Annika och vi åt grillad fläskfile med potatisgratäng som älsklingen hade fixat. Sen i vanlig ordning blev det Buzz. Att man inte tröttnar.
hejsvejs!