10 juli 2009

Tosia.

Jag tog mig i kragen och det blev en runda ner till staden och Tosia. Blev inhandlat kaloribomber i form av langos och marknadsgodis:-)
Åkte karusell med Simon med. En trevlig tripp.

08 juli 2009

Lilla prinsessan 1 år!

Jag har varit skitdålig på att blogga, jag vet! Men jag kan liksom inte bestämma mig ifall jag ska blogga eller inte.. Får väl helt enkelt passa på när man har lust. Som nu i kväll.

Igår fyllde vår älskade lilla dotter 1 år! Mycket stort:) Hade ett "kompis-kalas" i söndags och ett för släkten i går. Hon har fått så mycket fina presenter, bl a pengar, kläder och leksaker.
Och givetvis blev det till att äta tårta "själv" som sig bör på ett-årsdagen.

Annars är allt bra med oss. Ska på husvagns-semester på söndag, hihi. Har fått låna svärföräldrarnas husvagn. Och ni som har följt bloggen vet ju att vi ska till Bulgarien den 18:e Augusti. Kan säga att jag längtar riktigt mycket nu. Är ju vi fyra och en annan familj med två barn som ska åka, så det kommer bli kanon.

Sist men inte minst, den 1:a september skall jag jobba min första dag på mycket länge. Det är med blandade känslor jag kommer gå till jobbet den dagen. Morgan ska vara pappaledig hela september och ta inskolningen med dagis, vilket jag tycker är skönt då jag är väldigt blödig.


Här kommer lite bilder på fina tjejen.








ha det bra alla kära vänner!