26 september 2009

denna...

....fina väggdekor var jag nära att vinna på Tradera igår. Tur att jag inte vann, har ju inga pengar..
Men visst var den fin?

badar!




Mitt hår..



Mitt hår har blivit längre:-) Som jag har längtat!! Klippte mig kort, riktigt kort, för två år sen..
Nä, aldrig mer KORT!

Lördag!

De senaste dagarna har jag faktiskt börjat må lite bättre, *peppar peppar*..


Härligt!


Har inte hänt så mycket. Nellie har varit på dagis själv 2 timmar per dag, det har gått bra. Fotograferingen gick tyvärr inte så bra, hon va lite ledsen så de kunde inte ta något enkilt på henne, men vad gör det? Har ju miljoner bilder på henne ändå;-)


Ikväll ska vi på middag hos Jeanette och Nisse, ska bli trevligt. Vi ska fira lilla Sinna som blev ett år den 17:e. Nu ska jag vila mig lite..

24 september 2009

fotografering.

Idag ska Nellie fotograferas på dagis, hoppas det går bra. Hon hade varit lite ledsen när Morgan lämnade henne innan, *snyft*..
Men jag ska snart gå och hämta henne:-)
Rickard Engfors vara med i "Efter tio" på tv4 och prata om panikångest, det ska jag absolut se!

23 september 2009

Maniskt handlande.

Nu har jag klickat hem ännu mer.. Så nu mina kära vänner är mina födelsedagspengar slut..
Denna gången blev det lite nya gardiner och lampor:)
Nu ska jag ge mig själv handlingsförbud. (Har ju dock mycket att ta igen).
God natt!

Ellos.


Nu har jag klickat hem lite kläder från ellos. Behöver verkligen nya "vardags" höstkläder. I hemtjänsten har man ju sina egna kläder. Här hemma går jag allt som oftast i sunkiga, bekväma myskläder, osminkad och håret slarvigt uppsatt i en knut, haha.


Så nu när jag snart *förhoppningsvis* ska börja jobba kommer lite nytt i garderoben till nytta. Lite lurigt att beställa bara, vet ju inte alls hur det kommer sitta på sen. I värsta fall är det ju bara att skicka tillbaka.


Visst blir man glad av att shoppa?

22 september 2009

21 september 2009

Nellie sjuk.

Lilla busan har feber. Hon var ju ganska pigg i lördags när vi åkte hem men sen kom febern igen som ett brev på posten. Får ringa VC imorgon om den inte försvinner.. Min stackars bäbis..

Har pratat med min chef idag och som det ser ut nu är tanken att jag ska börja arbetspröva ca 25% efter den 7e oktober. Tror inte jag mår bättre av att bara sitta hemma.



Jag vill verkligen bli frisk! Jag vill vakna på morgonen och känna glädje och tillfredsställande! Jag vill bli positiv till livet och allt underbart som det innehåller. Vet ju att varje dag inte är en dans på rosor, men jag vill slippa dessa mörka dalar. Jag har ju faktiskt kommit en liten bit på väg.


ÄLSKAR ER!



/sassa

17 september 2009

Ny jacka.


Denna tuffa jackan fick Nellie ärva av kusin Leon. Det tackar vi för!


Jag kom av mig med städningen, är såååå trött. Gick iaf en runda innan med Jeanette och Sinna. Var inne på Konsum med, jag hatar numera att stå i kö och givitvis tog det sån lång tid idag innan jag fick betala. Kände paniken närma sig, men det gick bra. Känns alltid bra när man "klarar" göra såna saker som man tycker är jobbiga. Mycket av det som blir jobbigt nu var så självklart förr, har aldrig haft problem med att vara i affärer eller äta på restauranger osv.
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan Nellie vaknar.
/Sassa
Idag fyller Nellies kompis Sinna 1 år. Stort grattis från oss!
Nu är Nellie på dagis med pappa, Simon sitter och spelar Mario kart och jag sitter här. Ska snart ta tag i städning. Behövs vekligen. Sen kanske en promenad. Känns faktiskt som att jag har börjat må lite bättre. Nehe, nu ska jag ta mig en kopp kaffe.
/Sassa

14 september 2009

1:a dagisdagen.


Idag var Nellies första dag på inskolningen. Hon och Morgan var där en timme i morse. Det hade gått super. Blir nog värre sen när vi ska börja lämna henne, värre för mig iaf. Jag är lite blödig, lider av seperationsångest. Är ju van vid att alltid vara med henne, men men, det är nog bara nyttigt.

Imorgon är det dax att bege sig till psykiatrin iaf, usch..Både vill och inte vill. Vill ju såklart ha hjälp men det är jobbigt ändå. Kankse spärrar in mig..hihi, nejdå det ska gå bra!


Började kolla lite på Svenska Hollywoodfruar på 3an. Förlåt, men blir man så korkad när man är stenrik?


/Sassa


12 september 2009

Hemma igen..

Det hade gått så bra hos mormor och Tommy. Hon hade varit så snäll så. De hade t om varit på Börjes och shoppat lite.

Denna fina pippiväskan kom Nellie hem med..
och detta fina regnstället..perfekt nu till dagis..
och så dessa stövlarna..
Tack så mycket!!
/Sassa




Saknar.

Saknar mitt lilla hjärta!





Har städat lite, rensat i min garderob(behövdes verkligen) och nu färgar jag håret. Får passa på ått göra sånt man inte riktigt hinner med annars..

Gårdagskvällen blev inte vidare romantisk, blev middag vid tvn, lite Idol och sedan sängen tidigt. Vi var båda två sååå trötta. Skönt att få sova ostört en hel natt iaf.
//Sassa

11 september 2009

Fredag.

Nu har vi precis lämnat vår lilla plutta uppe i Belganet hos mamma, de kommer ha det så mysigt, det är jag övertygad om.

I förmiddags var vi på Nellies dagis för lite samtal och lite rundvisning innan inskolningen på måndag. Åh vilken bra känsla jag fick! Personalen verkade supergullig och dagiset var verkligen jättefint. Trodde att Nellie skulle vara lite blyg och reserverad, men icke, hon sprang omkring, lekte och tittade nyfiket på allt. Så det känns jättebra.



Ikväll ska vi bara äta gott, mysa och titta på en film i lugn och ro. Ladda batterierna lite, blir en tuff kommande vecka.
//Sassa

09 september 2009

Lilla paddan.

Tittade på lite gamla kort..

Tänk att denna lilla paddan redan är över ett år.
En mysig liten person med egen vilja och sin alldeles unika personlighet.
Älskar henne så otroligt mycket!!