25 november 2009

Sprutan


Idag har Nellie fått vaccinationssprutan mot svininfluensa. Skönt tycker jag. Hon va sååå duktig.

20 november 2009

Fredag-:)


God morgon!

Solen skiner och jag ska jag snart in i duschen. Sen beger vi oss in till Karlskrona för lite shopping:)
Ha en mysig fredag!

17 november 2009

Finaste sockertoppen.
















Tisdag.

Det gick bra på jobbet igår. Kul att äntligen börja igen och få träffa lite goa gamlingar:) Personalen verkar helt ok. Liite segt att stiga upp vid halvsex, men man vänjer sig nog.

Har inte tränat på ett tag nu, har helt enkelt inte haft lust. Blir mycket roligare när man känner för det. Men måste nog pressa mig själv lite också, annars kommer jag aldrig dit, som den sanna soffpotatis jag är.

Har iofs gått lite promenader med hundarna nu, som sagt så är vi ju hundvakt denna veckan. De är så goa och snälla, nästan så man blir lite hundsugen själv. Nja, är nog lite väl mycket jobb för min smak.






Nu ska jag bort till dagis och hämta hem min lilla juvel.

13 november 2009

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 250kr på http://www.kiddoz.se
Tävlingen hittar du hos http://www.ninninusens.blogg.se

Kul:)

12 november 2009

hej där.

Har varit hos tandläkaren idag. Kände såklart ingenting när han drog ut den. Skönt. Bedövningen börjar släppa nu så jag har tagit en citodon.

Nellie sover, hon blir helt slut efter dagis. Jag var med henne en timme där idag och det gick hur bra som hellst förstås, sen när man går därifrån blir hon som en liten mussla som bara vill vara i fröknarnas famn. Min lilla, älskade plutt, vad ska man göra? Hon måste ju vänja sig. Hade vi varit rika hade jag varit hemmafru!!

Inväntar mamma som ska komma på besök:)

11 november 2009

Uppe med tuppen!!

Ja idag är vi vakna tidigt. Vaknade vid sex. Funderar på att ha Nellie hemma idag och krypa ner i sängen snart igen. Får se hur vi gör... Måste till Maxi en runda sen, köpa lite fika och så. Karin, Maja och lille Max kommer på fika sen. Ska bli så kul, var så längesen.

Blev ingen träning igår, latheten och tröttheten tog över min stackars kropp fullständigt. Men ikväll SKA jag träna, oavsett. Måste se Bonde söker fru men får hinna träna före eller efter. Jag och mina tv-program, suck:)









Min underbara "syster" ska åka till Australien snart och vara där ett tag. Vi kommer sakna dig












Känner mig trött men lycklig:)

10 november 2009

God morgon..

Trist väder idag! Hade lätt kunnat sova vidare när klockan ringde i morse. Nellie är på dagis och jag sitter och slöar här. Funderar på att färga håret? Vill klippa mig också men vet inte hur? Kanske lugg? Vet att jag brukar störa mig på luggen om jag klipper av den..ja ja..får se...

Annars händer det inget speciellt idag, förhoppningsvis blire träning ikväll.


Imorgon kommer min kära mor och hennes make hem från en vecka på Gran canaria. Härligt att åka till värmen när det är så grått och ruggigt här hemma.

På torsdag ska jag dra ut min ena visdomstand:/ Ser jag inte fram emot..

09 november 2009

Måndag

Då var det måndag igen. Tiden går så fort. Igår var jag och Jeanette och tränade, vi är så duktiga så:) Sen åkte vi ut till Morgans syster på fika. Trevligt.


Sen var det ju såklart Enasm mamma söker, sista avsnittet och så sjukt romantiskt så jag fick en tår i ögat.




Nu är pluttan på dagis, hon blev lite ledsen när jag lämnade henne idag, alltid lika jobbigt. Tur att hon inte är där så länge, även om jag tycker det är skönt att få lite egentid så är det något som verkligen saknas när hon inte är med.
Annars såhäder det väl inget särkilt idag. Tänkte tvätta och göra köttfärslimpa. Blir nog ingen träning idag,måste vila kroppen lite, den är inte van att röra sig, hihi.

07 november 2009

Trötter

Det gick jättebra på gymet igår:) Tränade bara motion/förbränning. Måste börja lite sakta så jag inte tröttnar. Har träningsvärk idag och har känt mig helt slut hela dagen. Kanske inte beror bara på träningen men det är jobbigt att vara så trött så man bara vill ligga på soffan.




Men imorgon blir det förhoppningsvis nya tag på gymet. Annars har det inte hänt vidare mycket idag. Nellie har varit som en liten solstråle och förgyllt en gråtråkig dag med sin närvaro.

06 november 2009

Nu..

är det dags att snart bege sig för att röra på fläsket:)

05 november 2009

Har kollat på..

mammas pojkar nu.. Ja, vad säger man? Bra underhållning enligt mig.
Längtar tills Paradise Hotel börjar, hehe..

Jag och min kära sambo har inte samma smak vad gäller tv-program i alla fall..


Nu, sängen och en vääääldigt bra bok; Så dumt av Mia Törnblom.

haha.


Jag som är en av de lataste personerna jag vet, ska börja träna på gym!
Jag är imponerad och förundrad över mig själv.
Jag vet att jag kan.
Ska skriva in mig imorgon.

04 november 2009

tv.


Min lilla dotter har blivit väldigt intresserad av att titta på playhouse disney..



potatis.


Skala potatis måste vara bland det tråkigaste som finns....

02 november 2009

God eftermiddag!


Imorse vaknade jag och kollade på klockan på mobilen, den stod på 08:25. Fan med. Skulle ju gått upp vid halvåtta idag och lämnat pluttan på dagis vid halnio. Mitt ljud har alltså lagt av på telefonen, alarmet var ställt och snoozade för fullt, utan ljud.

Jaja, tänkte inte stressa bort med Nellie till dagis för typ två timmar, dessutom var hon fortfarande lite krasslig.

Mamma/mormor med liiiiiten Nellieplutt..




Mamma/mormor har varit här en stund och fikat, alltid trevligt. Nellie har nu sovit i över två timmar och jag har segat framför datorn. Fick ett par jeansleggings idag som jag betsällt på tradera, supersköna!!

Har precis förberett middagen som idag består av kyckling i ugnen med ris och bea-sås. Simpelt, lätt och gott.