30 juni 2011

Lite bilder!

Isac precis ny:-)










Stolt pappa!




















Såå gott och fint, det var fyra smörgåsar från början men jag var vrålhungrig efter förlossningen ;-)









På BB.








Stolt storebror och storasyster på BB.














Fina midsommartjejer




























































































27 juni 2011

Idag är Isac 3 veckor, hej vad det går!
Han är världens snällaste bebis än så länge, sover mest. Nellie är världens snällaste storasyster. Jag är så lyckligt lottad, älskar mina små troll mest!


20 juni 2011

Idag har vi tagit kort till tidningen:)


19 juni 2011

Min stora, fina tjej älskar att gunga.


17 juni 2011

Gullfisen<3


Isac är idag redan 11 dagar. Allt är bra med oss. Han äter, äter, äter, sover och bajsar<./u>

Helt underbart:) Bloggen är inte så prioriterad just nu.

10 juni 2011

Mina älsklingar<3


Lillebror!


Stolt storasyster!


08 juni 2011

Isac

Nu är vi hemma!! Allt har verkligen gått jättebra och lille Isac är världens snällaste, bara äter och sover.. Nu ska vi njuta av det nya lilla livet:-)

06 juni 2011

Nu är vår älskade lille Isac här, 3770g o 50 cm lång. Född den 6/6-11, kl 07,02. Elva dagar för tidigt. Vi mår toppen och hade en helt fantastisk förlossning. Kärlek!


04 juni 2011


Vecka 39: 4 jun - 10 jun 2011



Kroppen: Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.






Allaredan v. 39(38+0)..Helt sjukt!! Nu kan lillen komma närsom, men med min tur så går jag väl över 2 veckor så han kommer i början på Juli istället.


Han får komma när han vill för han är väldigt efterlängtad i vilket fall.





Annars mår jag toppen, är utvilad efter dessa dagar då resten av familjen har varit i väg. Håller igång lite lagom mycket. Jag som älskar solen och att sola klarar inte av det längre, jag får panik av värmen, samtidigt som jag älskar det. Ska ta mig ett dopp i ett av våra bästa inköp någonsin; poolen. Ca 24 grader däri nu. Håller på att måla om i hallen med;-) Blir så ljust och ljuvligt;-)


03 juni 2011

Mitt nya rosa nagellack, vet inte riktigt vad jag tycker om det. Fint till solbränna men mindre fint på svullna/feta fötter och händer;)


Jag är lite rastlös som sagt, så jag passade på att göra färdigt trappan, blev bra när de svarta halkskydden kom på plats:)


Idag har jag köpt lite nya orkidéer, tycker de är sååå fina:)


02 juni 2011

Funderingar..



Jag kan inte komma ihåg hur det kändes förr, innan man fick barn. En sak är definitivt säker; man hade väldigt mycket tid, tid till att göra ingenting eller precis vad man ville närsom. Man behövde bara bry sig om sig själv och ville man ligga och slappa i sängen en hel dag så gjorde man det.



Idag har varit en sån dag, jag har absolut inte gjort något alls. Bara slappat, läst, varit vid datorn, sovit middag, tittat på tv.








Men nu börjar jag bli rastlös och saknar mitt underbara lilla barn. Jag skulle för allt i världen inte byta ut mitt liv mot mitt förra. Livet är komplett efter man fått barn tycker jag, det är det som är meningen med livet!

Nu har Morgan och barnen åkt till Göteborg. Dom ska bo på camping två nätter och gå på Liseberg, tillsammans med resten av Morgans familj plus några till. En årlig tradition. Det kommer bli det längsta jag någonsin varit ifrån Nellie och jag saknar henne redan min lilla fislisa!

Men faktiskt ska det bli väldigt skönt att vila upp sig, helt själv och inte göra någonting. Morgan har förbjudit mig att anstränga mig så det är väl bäst att lyda;-)

Hoppas nu att lilleman vill stanna kvar i magen iaf tills på lördag.



























Är allt lite avis, jag tycker det är superkul på Liseberg även om jag har blivit lite mer "rädd" av mig mot hur jag var när jag var yngre.











01 juni 2011

Jag är så otroligt varm! Nu provar jag att blogga från min nya telefon:)


Idag är vi hos mamma/mormor och Tommy och myser av lugnet i skogen:)