30 oktober 2009

Akuten

Ja vi fick åka in akut med lilla älsklingen idag efter att hon trillat nerför stentrappan utanför ytterdörren. Fick en JÄTTEbula i pannan. Åkte först till vårdcentralen och de trodde hon hade fått en kraftig hjärnskakning eftersom hon var så himla slö. De ringe efter ambulans och Morgan och Nellie åkte med den och jag körde..

Där inne blev hon pigg igen, tack o lov, så dom undersökte henne och sen fick vi stanna en timme för observation. Skönt att det inte var någon fara. Kan säga att man känner sig hemsk som förälder när något sånt händer. Det är på ett ögonblick.


Nu sitter jag här och fryser...känns som jag har feber men icke, 36,8 visar tempen på i örat. Nellie och Morgan ligger och sover. Ska sätta på lite kaffe och värma mig med.

Jag mår ganska så bra nu psykiskt, bara hoppas det håller i sig!

28 oktober 2009

Julklapp...


Något i denna stilen av ett namnsmycke önskar jag mig i julklapp. Så himla fint och personligt.

27 oktober 2009

Sjuka

Ja nu är vi förkylda både Nellie och jag. Nellie börjar bli bättre nu, har inte haft någon feber än idag iaf, peppar, peppar.
Hon har inte varit på dagis sen i onsdags nu. Lite rastlös är hon allt av att bara vara hemma. Vi gick ut en sväng innan, hon älskar att vara ute. Det gör väl de flesta barn?







Det har löst sig med fösäkringskassan, har fått en handläggare och på tisdag ska jag träffa henne och min chef och göra upp en plan. Härligt att det äntligen händer nåt..
Längtar efter min man, han kommer ta med kinesmat hem idag. Mums för maggen.


14 oktober 2009

Onsdag

Tror ni att det blev något Desperate housewifes eller? , jag gick och la mig istället. Skönt. Får se om det finns och ladda hem.


Jag vill tapetsera om i vår hall. Just nu är den så fruktansvärt tråkig och mörk. Fattar inte hur vi tänkte när vi valde den tapeten som vi har nu? Mörkbrun typ, till vit träpanel. Usch och fy. Vill ha någon ljus tapet med lite härliga mönster så att hallen inte blir så långsmal. Men älskling har gått med på att vi kan göra om där när jag har börjat jobba, när ekonomin tillåter. Eller hur darling?;) (Vi har haft våra diskussioner)

13 oktober 2009

Snart dax för...

Är sååååå trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men dessa favoriterna kan jag bara inte missa.

God morgon..

Fy så trötta vi var imorse när klockan ringde vid halvåtta. Undrar hur det kommer bli när klockan ringer vid halvsex, när jag ska börja jobba. Man vänjer väl sig.

Tycker lämningen på dagis går bättre och bättre faktiskt. Har varit på vårdcentralen och tagit blodprover nu. De vanliga för min chrons och ett för att kolla om jag lider av Struma.
Skönt att jag äntligen ska kolla upp det. Fy, var hemskt mycket folk på vårdcentralen, men det gick bra. Träffade Maggan våran bvc-sköterska och pratade lite med henne.

Inväntar några spännande paket idag, har shoppat på tradera. Har blivit lite manisk med det där nu känner jag. Får nog tagga ner det.

Nehe, om jag skulle passa på att göra lite nytta innan jag ska hämta min älskade.

12 oktober 2009

Bilder!

Idag är en bättre dag!
Här kommer lite bilder från de senaste månaderna tagna med mobilen..


































































10 oktober 2009

Äter själv.


Såhär ser Nellie ut efter maten numera:-)